Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Spelbeschrijvingen > 2 spelers

Titel (5K) Spelbeschrijvingen

Een alfabetisch overzicht van mijn eigen spelbeschrijvingen: 2 spelers

In de lijst staat een icoontje met de waardering, daarna de titel en vervolgens het aantal spelers waarvoor het spel geschikt is. Voor aantallen tussen haakjes is een uitbreiding noodzakelijk. Een toelichting op het waarderingssysteem staat op een aparte pagina. Als het spel geen standaard bordspel is, staat dat in het geel aangegeven. Heeft een spel meerdere titels, dan komt het ook meerdere keren onder verschillende namen in deze lijst voor. Als er gast staat vermeld, dan is de beschrijving niet door Ronald van Spelmagazijn zelf geschreven. Niet van alle spellen zijn uitgebreide spelbeschrijvingen gemaakt. Staat er spelindruk bij een spel, dan staat het spel tezamen met enkele andere verwante spellen op een thema-pagina in het kort beschreven.

Op deze pagina staan spellen die met 2 spelers te spelen zijn, opgesplitst in 2 delen: de echte 2-speler spellen (spellen die uitsluitend met 2 spelers te spelen zijn) en daaronder een selectie spellen die goed met 2 spelers gespeeld kunnen worden, hoewel ze ook geschikt zijn voor meerdere spelers. Uiteraard zijn er nog veel meer spellen die met 2 spelers te spelen zijn.

2-speler spellen / meerspeler-spellen voor 2 spelers

 

2-speler spellen / meerspeler-spellen voor 2 spelers

Er zijn veel spellen die voor meer spelers geschikt zijn, die ook met twee spelers speelbaar zijn. Vaak blijkt dat dan toch minder leuk te zijn. De spellen in de onderstaande lijst zijn zeker aan te raden voor 2 spelers.

Naar Spelbeschrijvingen
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2009