Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Scorespoor > Verslagen > Spellendag Bovenkarspel meer dan geslaagd!

Titel (5K) Verslag

Spellendag Bovenkarspel meer dan geslaagd!, zondag 30 april 2006
Geschreven door: Remco

Er werden op 30 April veel spellen gespeeld. Zelf speelde ik er 9, maar heb bepaalde spellen evengoed niet mee kunnen maken zoals Ra, Chinesische Mauer, Tikal, Thurn & Taxis en Medina. De opzet om allemaal veel spellen voor te bereiden en daardoor uitgelegd te kunnen worden door iemand die ook meespeelde werkte dus goed, er zat lekker het tempo in. Voor nu een kort fotoverslag, later in de week de uitgebreide verslagen.

Remco noteert de uitslagen van Kardinaal en Koning, ruim gewonnen door Yvonne. Het speelt lekker snel, toch moet er op veel zaken gelet worden. Superspel voor als er nog een uurtje over is.

Bas vertelt vader Gerard hoe het volgens hem gespeeld moet worden. Gerard hoort ervan op, maar had gezien de eindstand misschien beter Bas zijn advies op kunnen volgen.

Esther en Ingvild hebben de vakantie omgeboekt van Egypte naar Rusland. Het leek bij Ra wel of Esther dan ook meteen niets meer met Egypte te maken wilde hebben. (Zie uitslagen)

Ook een behoorlijk snel te spelen tactisch gebeuren, Die Brücken von Shangrila. Hier weer een wat vertrouwder beeld, een overwinning voor Esther.

Ook de andere tafel waagde zich aan Shangrila. Het spel werd na afloop zeer positief beoordeeld door de spelers.

Thurn & Taxis, heb niets gehoord over ongeldige routes. Waarschijnlijk heb ik dus een soort blinde vlek als het gaat om dit spelbord.

Ingvild ontgint een deel van het bord bij Tikal. Het spel duurde lang, maar de spelers kwamen met grote glimlachen achter het bord vandaan. Blijft gewoon een topper.

Gerwin volgt Ingvild op de voet. Het bleek bij het potje voetbal in de tuin dat Gerwin ook een talentvol keeper is.

Naar verslagenoverzicht Scorespoor
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2006