Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Clubs > Scorespoor

Titel (5K)Club

Naam: Scorespoor
 

Adres: Noord-Holland, omgeving Hoorn
 

Telefoon: 
 

E-mail: scorespoor@hotmail.com 
 

Website: http://scorespoor.spelmagazijn.nl

Scorespoor

Omschrijving: In Noord-Holland, in de omgeving van Hoorn, is zo langzamerhand ook een aardig actief clubje spellenspelers ontstaan. Oorspronkelijk begonnen als Spellenkast, is het uiteindelijk Scorespoor geworden. Op de website werden de sessieverslagen bijgehouden, maar ook waarderingen van spellen, nieuws en interessante interviews. Helaas heeft een hacker het nodig gevonden een groot deel van de database overhoop te gooien. Het was te arbeidsintensief om dat weer allemaal te herstellen. Op verzoek is er nu een plekje in Spelmagazijn ingeruimd voor de oude en de nieuwe sessieverslagen.

 

Introductie: Scorespoor is het digitale uithangbord van de Westfriese Bordspelvereniging. West-Friesland is geografisch het gebied, dat wordt omsloten door de Westfriese Omringdijk, de enige dijk ter wereld, die in zijn geheel tot monument is verklaard. Ruwweg omvattend het gebied tussen Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Schagen.

Wij zijn een spelerspoel van op dit moment 12 mensen die in wisselende samenstellingen bordspellen en kaartspellen spelen. Ongeveer eens in de maand proberen we met ons twaalven af te spreken om er een mooie spellenzondag van te maken.

Wij spelen allemaal om te winnen, maar vinden het niet erg om te verliezen. Gezelligheid staat voorop! Een lekker hapje, (alcoholisch) drankje en muziekje horen er wat ons betreft bij om nog meer te genieten van al die bordspelparels.

Vragen of opmerkingen, wij vinden het altijd leuk om mail te krijgen. 

as je rekene op roze, draait 't in de regel uit op peerdebloeme


Bijzonderheden: De interviews zijn zeer de moeite van het lezen waard. Hopelijk wordt deze verzameling nog eens uitgebreid.

 

Laatste nieuws: Remco heeft een interview gegeven voor het Noordhollands Dagblad. Zie het artikel Spellengek met hekel aan dobbelstenen.

 

Terug naar cluboverzicht

Naar boven / Naar menu

 

Spelmagazijn by Ronald Hoekstra - 2007