Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Scorespoor > Verslagen > Spelers Westfriese Bordspelvereniging getroffen door hardnekkig Carabande virus

Titel (5K) Verslag

Spelers Westfriese Bordspelvereniging getroffen door hardnekkig Carabande virus, maandag 10 oktober 2005
Geschreven door: Remco

Er stond wederom een Carabande avond gepland bij Gerard en Yvonne. Carabande is een spel waarbij hilariteit, concentratie en lichaamsbeweging samenkomen.

De eerste ronde werd met zijn vijven gespeeld, Bas en Celine stonden te trappelen om mee te doen. Daarna volgde een ronde volgens het afvalprincipe. Een ieder start met 3 auto's en na elke ronde valt de achterste auto van elke speler af. In ronde 3 rijd je dus alleen nog met jouw sterkste auto. Gerard nam met al zijn auto's van meet af aan de kop en gaf deze ook niet meer uit handen. Wat ze noemen een eclatante overwinning. Daar deze vorm aardig wat tijd in beslag neemt werd ervoor gekozen om nog een rondje met 1 auto te doen. Eindelijk, na 5 duidelijke pakken op de broek wist Remco zijn schijf als eerste over de meet te krijgen.

Uitslagen:

Ronde 1: Gerard, Esther, Remco, Bas, Celine

Ronde 2: Gerard, Remco, Esther

Ronde 3: Remco, Gerard, Esther

Gerard heeft verder zijn eigen versie van Autoscooter laten zien dat er prachtig uitzag. Er moet nog wat geschilderd worden, maar bij de volgende speldag gaat het zeker gespeeld worden. Tijdens het Carabande spelen werden ook nog 2 veilingen op E-bay gewonnen, dus de spelvereniging is 2 Ave Caesar's rijker.

Naar verslagenoverzicht Scorespoor
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2006