Spelmagazijn > Nederlands > Menu > Spelers > Ingvild

Titel (5K) Spelers Informatie

Introductie

Hallo, ik ben Ingvild Mels geboren op 31 maart 1975 te Hoorn.

Algemeen

Mijn hele leven ben ik al dol geweest op spelletjes. Als kind werden er bij ons thuis veel spelletjes gespeeld, zoals Mens erger je niet, Monopoly, kaartspelletje, Sjoelen etc. Later kwamen daar andere spellen bij zoals Onderuit, Rummicub en Incognito. Incognito was het eerste spel dat afweek van de traditionele spellen, waarbij de dobbelsteen meestal onmisbaar is. Samen met mijn zusje, een vriendin of mijn nichtje hebben wij dit heel veel gespeeld. Met Esther deed ik vroeger ook al veel spelletjes, zoals Risk en Monopoly of kaartspelletjes. Tot Esther voor kerst El Grande kreeg. Dit spel vind ik nog steeds geweldig. Vanaf dat moment werd onze behoefte aan andere spellen dan de traditionele steeds groter. Gelukkig waren er wel mensen met wie we zo nu en dan konden spelen. Vooral Kolonisten van Catan, Machiavelli, Carcassonne, Tikal en El grande waren populair. Maar Esther en ik wilden eigenlijk wel meer spelen en ook spellen doen die wat minder toegankelijk zijn. Dit is nu mogelijk omdat we nu een gezellige spellengroep hebben!

Ik mag als spellenliefhebber graag...

Spellen die ik goed vind vaak spelen. Het belangrijkste is natuurlijk dat het gezellig is en er veel wordt gelachen.

Mijn schaduwzijde op spellengebied is...

Een spel waar ik erg enthousiast over ben, zou ik direct nog een tweede keer willen spelen. Ik heb echter nog niemand getroffen die een spel twee keer achter elkaar zou willen spelen!

Belangrijk is...

Dat ik de me prettig voel bij de mensen met wie ik speel.

Als ik speel dan...

Speel ik het liefst met geel. Hoewel ik met sommige spellen een uitzondering maak, zoals met Mexica, wit en met Ticket to Ride met rood.

De toppers voor mij zijn...

El Grande, Puerto Rico, Tikal, Funkenschlag, Wallenstein en Lost Cities.

Onder de betere spellen reken ik...

Haas en schildpad, Torres, Pueblo, Tom Tube, Die Handler, Finstere Flure, Durch die Wuste, Lost Valley, Caesar en Cleopatra en Ballonrace.

Kaartspellen waar ik veel plezier aan beleef zijn...

De Bezeten Fles, Boonanza, Machiavelli, Alles im Eimer.

Spelbeschrijvingen in Spelmagazijn

Spelers Scorespoor
Naar boven / Naar menu

Spelmagazijnby Ronald Hoekstra - 2006